Maak kennis met het gezicht achter de praktijk

Ik ben Wijka Bleumink en van jongs af, op de een of andere manier bezig in/of met de zorg. Door levenservaring, opleidingen en werk in de zorg, heb ik me ontwikkeld in Natuurgeneeskunde.

Na REIKI kwam mijn ontwikkeling in natuurgeneeskundige therapieën in een stroomversnelling. Ik heb de opleiding Voetreflexplustherapie, Orthomoleculaire voeding en suppletieadviseur en HBO Medische Basis Kennis volgens de PLATO-eindtermen gevolgd, waardoor ik gediplomeerd voetreflexplustherapeut, orthomoleculaire voeding en suppletieadviseur Usui en Gold REIKI-master ben. Ik volgde diverse bijscholingen bij het Instituut voor Kleurenpunctuur en bijv. over Cranio-Sacraalreflexologie, Hormonen en Aromatherapie, ontzuren, maag-darmklachten en er komen telkens jaarlijks nieuwe, ook medische, bij- en nascholingen bij.

In het eerste jaar, na afronding van mijn eerste opleiding, ontvingen familie, vrienden en collega’s een behandeling in mijn keuken of bezocht ik hen thuis voor behandeling van hun klachten. Mijn praktijk begon steeds groter te worden en het werd tijd om een andere oplossing te vinden om mensen te kunnen blijven helpen.

We besloten daarom om te verbouwen. Zo werd de garage mijn praktijkruimte.

Ik ben een officieel geregistreerde natuurgeneeskundige therapeut.

Naast mijn praktijk geef ik met veel plezier, op vrijwillige basis, hand- en voetmassages aan bewoners van het woonzorgcentrum Westerheem.